Ο Λαός είναι έτοιμος. Το σύστημα σώζει εαυτόν

Το κείμενο συντάχτηκε και ψηφίστηκε ομόφωνα απο την Σπίθα Κέντρου Αθήνας
                                                    30.05.2012                                                                                                 ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ- ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ                                                                                                                                                                          Διαπληκτιζόμενα πάνω από το σώμα της ελληνικής κοινωνίας που υποφέρει, παραχαράσσουν το αποτέλεσμα των εκλογών και εξαναγκάζουν την κοινωνία να τους παράσχει πάλι δια της ψήφου της την πολιτική ηγεμονία. Σύσσωμο το πολιτικό σύστημα μεταθέτει το εσωτερικό πρόβλημα στην Ε.Ε. και την Τρόικα.
Το πολιτικό σύστημα είναι αποφασισμένο να μην αγγίξει τους πυλώνες της καταστροφής της Ελλάδας. Δηλαδή το εξαρτημένο πολιτικό σύστημα, το κράτος και τη νομοθεσία. Αποδομεί όλη την προηγούμενη προετοιμασία του Λαού για ενότητα και Αλληλεγγύη. Τα κόμματα δεν ενώνουν το Λαό προς την κατεύθυνση της Ανατροπής γιατί δεν θέλουν να χάσουν την πολιτική ηγεμονία.

Δεν προετοιμάζουν το Λαό γι αυτό που έρχεται. Την εξαθλίωση, την πλήρη απώλεια της εθνικής κυριαρχίας, τον πλήρη αφελληνισμό της κοινωνίας και του πολιτισμού. Το πλήρες ξεπούλημα του εθνικού πλούτου. Τον πιθανό διαμελισμό της χώρας. Ούτε λέξη για τα εθνικά θέματα και τις ειδικές οικονομικές ζώνες. Τα κόμματα γίνονται τροχοπέδη στην επαναστατικοποίηση του Λαού. Πουλούν ελπίδες σε ραγιάδες. Γιατί έτσι μας βλέπουν.

Δεν επικοινωνούν με τους συμμάχους και τους εν δυνάμει συμμάχους της Ελλάδας αλλά τρέχουν στους δυνάστες μας για να...συζητήσουν.
Ο στόχος τους δεν είναι η Ανατροπή αλλά η Προσαρμογή. Γι αυτό αφήνουν στην άκρη το μέγιστο ζήτημα της εθνικής ανεξαρτησίας.