Υπάρχει Λόγος,καταγγελτικός:ΔΕΗ «illegal... power» !

   «Το Ράδιο Ρούμελη News καταγγέλλει στον ελληνικό λαό την άδικη και φασιστική συμπεριφορά όλου του Συστήματος και της Δέη για την σημερινή διακοπή ρεύματος των πομπών του σταθμού μας λόγω ανεξόφλητου λογαριασμού που ούτε οι ίδιοι δεν γνωρίζουν που πως και ποτέ έπρεπε η πρέπει να καταβληθεί (1300 ε ).
Το Ράδιο Ρούμελη News είχε συνάψει συμβόλαιο με την Hellas power η οποία λόγω δικαστικών αποφάσεων είναι σε παύση.
Αποτέλεσμα από τον Ιανουάριο εμείς αλλά και οι πολίτες που είχαν συνάψει σχετικά συμβόλαια βρίσκονται στον αέρα χωρίς πάροχο.
Σε επικοινωνία με τη ΔΕΗ όλο αυτό το διάστημα η απάντηση ήταν δεν έχουμε ακόμη τα στοιχειά σας οταν έρθουν θα σας καλέσουμε να συνάψετε εκ νέου συμβόλαιο γιατί υπάρχει παράταση για 3-4 μήνες δηλαδή έως Οκτώβριο .
Τον Ιούνιο βγήκε απόφαση μη διακοπής από τη ΔΕΗ του ρεύματος σε όσους ανήκαν σ αυτόν τον πάροχο δηλαδή την Hellas power .
Σήμερα απροειδοποίητα και ενώ ετοιμάσαμε τα νέα έγγραφα για να συνάψουμε συμβόλαιο με τη Δέη και να προβούμε σε διακανονισμό κατόπιν , εργολάβος της Δέη μεταβεί στη θέση προφήτης Ηλίας Λάμιας και διέκοψε το ρεύμα με κίνδυνο να καταστραφούν τα ευαίσθητα μηχανήματα εκπομπής του Ράδιο Ρούμελη News .
Ν . Σαμούρκας

Απροειδοποίητα Eντελώς.
Μάλιστα η διακοπή δεν έγινε εξωτερικά ως συνηθίζεται αλλά εσωτερικά στο ρολόι.
Φυσικά μια προσπάθεια επανασύνδεσης αυθαίρετα είναι παράνομη όπως επίσης και επικίνδυνη για τη ζωή μας .
Το Ράδιο Ρούμελη από το πρωί σήμερα έχει Σιγήσει μετά από 22 χρονιά αδιάκοπης λειτουργιάς στα fm της κεντρικής Ελλάδας .
Καταγγέλλουμε την φασιστική συμπεριφορά όσων επιβουλεύονται μια από τις λίγες Ελεύθερες φωνές που απέμειναν σ αυτό τον τόπο.
1300 ευρώ είναι δύσκολο να μαζευτούν σε μια ημέρα , σε καιρό διακοπών και κρίσης.
Καλώ όλες τις δυνάμεις που ακόμη αντιστέκονται να υπερασπιστούν το δικαίωμα του πολίτη στην ελεύθερη ενημέρωση.
Όταν επιχειρείται τέτοιας κλίμακας και είδους πραξικοπηματικές ενέργειες δεν αφορά μονό μια επιχείρηση μα ένα ολόκληρο λαό.
Η νέα τάξη πραγμάτων άρχισε την επίθεση .
Καλή αντάμωση..
Ο Δ/ντής
Ν . Σαμούρκας »