Υπό προϋποθέσεις δημόσιας ευγνωμοσύνης...«προσφορές» απο το ΝΑΤΟ!

 Την απαράδεκτη παρέμβαση του ΝΑΤΟ και Γερμανών στρατιωτών που υπηρετούν στο Πεδίο Βολής Κρήτης προς τα σχολεία του Νομού Χανίων, αφορά η Επίκαιρη Ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ Σπύρου Χαλβατζή, προς τους υπουργούς Παιδείας και Εθνικής Αμυνας.  
     ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τους Υπουργούς Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού και Εθνικής Άμυνας

Θέμα: Απαράδεκτη παρέμβαση του ΝΑΤΟ και Γερμανών στρατιωτών που υπηρετούν στο Πεδίο Βολής Κρήτης προς τα σχολεία του Νομού Χανίων.

«Το τελευταίο διάστημα Γερμανοί στρατιωτικοί που εκπαιδεύονται στο Πεδίου Βολής Κρήτης, προσφέρουν σε σχολεία του Νομού Χανίων χορηγίες σε αναλώσιμα και μηχανήματα, με την προϋπόθεση, για όποιον τις αποδεχτεί, να δηλώσει τη δημόσια ευγνωμοσύνη του, στη Γερμανική Διοίκηση και στο ΝΑΤΟ, μέσω των τοπικών ΜΜΕ.
Αυτοί που τα χέρια τους έχουν βαφτεί με το αίμα των λαών της Γιουγκοσλαβίας, του Ιράκ, του Αφγανιστάν, της Παλαιστίνης, της Λιβύης, που ακόμα και τώρα ετοιμάζονται για νέο δολοφονικό έγκλημα στη Συρία, αυτοί οι λύκοι φορούν την προβιά του αρνιού και παρουσιάζονται ως «σωτήρες» της εκπαίδευσης, των σχολείων, των μαθητών μας.
Το αίμα που έχουν χύσει οι φονιάδες των λαών ΝΑΤΟ–ΗΠΑ–ΕΕ, με τις ευλογίες διαχρονικά των ελληνικών κυβερνήσεων – και της σημερινής συγκυβέρνησης της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ στην προετοιμαζόμενη ιμπεριαλιστική πολεμική επέμβαση στη Συρία – δεν ξεπλένεται με εκτυπωτές και φωτοτυπικό χαρτί. Τα βρώμικα «δώρα» τους προέρχονται από δολοφονημένους λαούς, από δολοφονημένα παιδιά. Δεν έχουν καμιά δουλειά στα σχολεία μας.»

ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ οι κ.κ. Υπουργοί κατά ποσό γνωρίζουν τις ενέργειες των παραπάνω εκπροσώπων των στρατιωτικών δυνάμεων και πως σκέφτονται να απορρίψουν αυτές τις «προσφορές».