Πιστολέρο και...«Βαθύ κόκκινο - με άσπρες ρίγες» είχαν τα φετινά βραβεία του ΠΣΑΠ

ΠΡΩΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ!
Ο Έλληνας άσος του Ολυμπιακού, μαζί με τους Παναγιώτη Βλαχοδήμο και Ανδρέα Γιαννιώτη ξεχώρισαν στα εφετινά βραβεία ΠΣΑΠ-ΟΠΑΠ!

«Ερυθρόλευκο» χρώμα και μάλιστα πολύ έντονο, είχαν τα εφετινά βραβεία ΠΣΑΠ-ΟΠΑΠ, για τη σεζόν 2011-2012.
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, με την υποστήριξη του ΟΠΑΠ, τίμησαν τους κορυφαίους της περασμένης χρονιάς, με τον Κώστα Μήτρογλου να ξεχωρίζει, αφού αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος Έλληνας παίκτης της σεζόν!

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού ψηφίστηκε από τους συναδέλφους του ποδοσφαιριστές ως ο καλύτερος Έλληνας παίκτης, ενώ κατά την παραλαβή του βραβείου του επεσήμανε: «Θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους. Δεν περίμενα όταν ξεκίνησα να παίζω μπάλα ότι θα ερχόταν αυτή η στιγμή. Δεν το σκεφτόμουν. Εγώ το μόνο που σκεφτόμουν ήταν ότι ήθελα να παίξω μπάλα. Να γίνω καλός ποδοσφαιριστής. Και πιστεύω ότι το πέτυχα. Στόχος μου είναι να βελτιώνομαι διαρκώς και αυτό προσπαθώ και θα συνεχίσω να προσπαθώ».

Η «ερυθρόλευκη» παρουσία στα βραβεία ΠΣΑΠ-ΟΠΑΠ 2012, όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Ακόμη δύο νεαρά «αστέρια» του θρύλου τιμήθηκαν.
Ο νεαρός τερματοφύλακας Ανδρέας Γιαννιώτης, αναδείχθηκε από τους συναδέλφους του ως ο κορυφαίος τερματοφύλακας του 2ου ομίλου της Football League 2, αλλά και ως ο καλύτερος νεαρός ποδοσφαιριστής της ίδιας κατηγορίας.

Τα βλέμματα, όμως, στράφηκαν και στον Παναγιώτη Βλαχοδήμο, τον νεαρό «άσο» του Ολυμπιακού, ο οποίος ψηφίστηκε ως ο καλύτερος νεαρός ποδοσφαιριστής της περσινής σεζόν, στη Super League.
Παραλαμβάνοντας το βραβείο του και ερωτηθείς για τους στόχους του, ο νεαρός «άσος» εξήγησε πως «στόχος μου είναι να κάνω καλές εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό. Να πάρω ευκαιρίες και να δείξω τι αξίζω, ώστε στο μέλλον να έχω τη δυνατότητα να καθιερωθώ»!

Ελέω Ολυμπιακού τιμήθηκαν δυο ακόμη ποδοσφαιρικές προσωπικότητες...
Ο Κέβιν Μιραλάς, ως ο πρώτος σκόρερ της περσινής Super League, αλλά και ως ο καλύτερος ξένος ποδοσφαιριστής για την περσινή χρονιά.

Παράλληλα, βραβεύτηκε και ο Ερνέστο Βαλβέρδε ως ο κορυφαίος ξένος προπονητής, για τα επιτεύγματά του...στους ερυθρόλευκους,κατά την περσινή περίοδο.
Σε μαγνητοσκοπημένο μήνυμά του ο Ισπανός δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τον Ολυμπιακό, αλλά και τον κόσμο του, για όλη τη στήριξη που του παρείχαν κατά την παρουσία του στη χώρα μας.