“Καταγγέλουμε τους συκοφάντες του Τατούλη”

Κοινή δήλωση-ανακοίνωση του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου και των Αντιπεριφερειαρχών Πελοποννήσου, για το δημοσίευμα της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”:
Για μία ακόμα φορά είμαστε στο ίδιο έργο θεατές.
Παρακολουθούμε την συνεχιζόμενη προσπάθεια να πληγεί ηθικά ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης από συγκεκριμένους κύκλους που επενδύουν στην διάλυση των δυνάμεων της πλειοψηφικής παράταξης του περιφερειακού συμβουλίου.

Η διασπορά αμφιβολιών για το έργο που παράγεται με συνέπεια στην περιφέρεια Πελοποννήσου έχει ως ξεκάθαρο στόχο την αποσύνθεση των δυνάμεων που συγκροτούν την «Νέα Πελοπόννησο» και στηρίζουν το πρωτοποριακό και ολοκληρωμένο σχέδιο του Πέτρου Τατούλη για την έξοδο της Πελοποννήσου από την κρίση και την φτώχεια.

Οι αποφάσεις μας για κρίσιμα προβλήματα που επί δεκαετίες κρατούν δέσμια της υπανάπτυξης την Πελοπόννησο, μας φέρνουν διαρκώς αντιμέτωπους με οργανωμένα συμφέροντα πολιτικά και οικονομικά, τα οποία αντιστέκονται σε κάθε μεταρρύθμιση.

Μας φέρνουν αντιμέτωπους με τις πλέον χυδαίες μορφές του λαϊκισμού και της μικροπολιτικής. Φτάσαμε ακόμα και στο σημείο να κινδυνεύσει η ζωή όλων μας στα γνωστά επεισόδια που οργάνωσαν γνωστές πλέον πολιτικές δυνάμεις για το βιο-αέριο στην Τρίπολη. Οι πολίτες της Πελοποννήσου πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν μας τρομοκρατούν οι τυφλές επιθέσεις. Η πολιτική βία δεν έχει σχέση με τους Πελοποννήσιους και την καταγγέλλουμε με κάθε τρόπο.

Διαχειριζόμαστε τις περιφερειακές υποθέσεις με απόλυτη διαφάνεια και με τις πλέον σκληρές διαδικασίες ελέγχου. Πλανώνται πλάνη οικτρά όσοι νομίζουν ότι με μικροπολιτικά και επικοινωνιακά τερτίπια θα ανακόψουν την υλοποίηση των δεσμεύσεων που έχουμε αναλάβει απέναντι στους πολίτες. Όσοι θεωρούν ότι με προσωπικές επιθέσεις στον Πέτρο Τατούλη θα καταφέρουν να σταματήσουν τον διεθνή διαγωνισμό για την διαχείριση των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο έχουν κάνει τραγικό λάθος.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ανοίγει νέους δρόμους στην χώρα και το ολοκληρωμένο σχέδιο Τατούλη πλέον αρχίζει να υλοποιείται σε όλη την Ελλάδα, ως το μόνο αξιόπιστο για την έξοδο από την κρίση. Στηρίζουμε τον Περιφερειάρχη με γνώση και ευθύνη της θέσης μας αυτής και καλούμε τους Πελοποννήσιους να στηρίξουν τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις στην Πελοπόννησο.

Η Πελοπόννησος αλλάζει κάθε μέρα.

Καταγγέλλουμε τους συκοφάντες οι οποίοι ενώ γνωρίζουν ότι στην περιφέρεια Πελοποννήσου τηρείται στο ακέραιο η νομιμότητα όσο αφορά τα έργα (ουδεμία ανάθεση έργου έχει γίνει στην περιφέρεια και για όλα τα έργα τηρείται διαγωνιστική διαδικασία) παραποιούν εν γνώση τους και σκόπιμα την αλήθεια. Παραπλανούν τους πολίτες αναφέροντας ότι ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου αναθέτει έργα και μάλιστα σε ημέτερους.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΔΕΣ αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΥΡΑΣ αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας

ΝΤΙΑ ΤΖΑΝΕΤΕΑ αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑΣ αντιπεριφερειάρχης αρκαδίας

ΤΑΣΟΣ ΧΕΙΒΙΔΟΠΟΥΛΟΣ αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας

ΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ Θεματική αντιπεριφερειάρχης

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ Θεματικός αντιπεριφερειάρχης

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΥΛΑΣ Θεματικός αντιπεριφερειάρχης

ΠΟΥΛΟΚΕΦΑΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Πρόεδρος Περ. Συμβουλίου Πελοποννήσου