Τούτες τις μίζερες μέρες οι έμποροι του Κιάτου «αντιστέκονται»!...Λέει ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου

   Δελτίο τύπου από τον  Εμπορικό Σύλλογο Κιάτου
ΘΕΜΑ: ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ 
«Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου πραγματοποίησε σειρά εκδηλώσεων το τριήμερο της Αποκριών προσφέροντας διασκέδαση σε μικρούς και μεγάλους .
 • Την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013 στην κατάμεστη αίθουσα του Συλλόγου που πλημμύρησε με παιδικές φωνές, παρουσιάστηκε παράσταση κουκλοθέατρου σε συνεργασία με τη «Λέσχη Παραμυθιού».Ήταν μια υπέροχη παράσταση και τα παιδιά μαζί με τους γονείς τους πέρασαν ένα υπέροχο απόγευμα.

• το Σάββατο 16 Μαρτίου 2013 με σύμμαχο την ηλιόλουστη μέρα πραγματοποιήθηκε, όπως κάθε χρόνο, το«Κυνήγι Θησαυρού»σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα Κιάτου. Η εκκίνηση δόθηκε στις 10 π.μ και τα παιδιά που συμμετείχαν ξεχύθηκαν στην αγορά του Κιάτου. Για δυο ώρες ,που ήταν η διάρκεια του κυνηγιού η πόλη γέμισε με παιδικές φωνές και επικράτησε μια υπέροχη ατμόσφαιρα.

Η απονομή των δώρων της νικήτριας ομάδας, τα οποία ήταν προσφορά των καταστημάτων μελών του Εμπορικού Συλλόγου, έγινε την Κυριακή 17 Μαρτίου μετά το μεσημέρι, στην Πλατεία Ελευθερίας, σ’ ένα Αποκριάτικο Ξεφάντωμα που είχε ετοιμάσει ο Δήμος Σικυωνίων .
 Στις μίζερες μέρες που περνάμε οι έμποροι του Κιάτου αντιστέκονται και δίνουν γιορταστική ατμόσφαιρα στην αγορά της πόλης.
Ευχαριστούμε την Δημοτική Κοινότητα Κιάτου για την συνεργασία και τα καταστήματα της πόλης που προσέφεραν τα πλούσια δώρα.»
Εκ του Συλλόγου