Original: Το να χαιρετάς φασιστικά... ΡΕ ΤΙΠΟΤΕΝΙΕ ΞΕΥΤΙΛΑ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

  Την ημέρα που στη Θεσσαλονίκη τιμήθηκε η μνήμη χιλιάδων Εβραίων που οδηγήθηκαν από του ναζιστές στα κρεματόρια του Άουσβιτς, 
 στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας o ποδοσφαιριστής  Κατίδης,που είχε την εξαιρετική τιμή να αγωνίζεται στην ιστορική ομάδα της ΑΕΚ,χαιρέτησε ναζιστικά»...προκαλώντας τους φιλάθλους της ομάδας των προσφύγων, που έχουν πληρώσει πολύ ακριβά το ρατσισμό και τον φασισμό.
Original:Το ότι ήσουν απλά ένας γελοίος επιδειξίας με φράτζα, ζωγραφιές στο σώμα το παραβλέπαμε... και σε καλή μας θέληση το συγχωρούσαμε...Το να χαιρετάς φασιστικά... ΡΕ ΤΙΠΟΤΕΝΙΕ ΞΕΥΤΙΛΑ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
*Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση της Original για τον Κατίδη...

Οργή στον φίλαθλο κόσμο,φωτιά έχουν πάρει τα social media μετά το ναζιστικό χαιρετισμό του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Κατίδη.
Οι οπαδοί της ομάδας εκφράζουν τη ντροπή τους και ζητούν την αποπομπή του ποδοσφαιριστή.
ΚΚΕ: Ο ναζιστικός χαιρετισμός του παίκτη της ΑΕΚ προκαλεί τον ελληνικό λαό (διαβάστε εδώ)
Αναλόγου ύφους δηλώσεις έκαναν και τα άλλα κόμματα της αριστεράς...
Το γύρο του κόσμου κάνει ο ναζιστικός χαιρετισμός του Κατίδη
Οι αντιδράσεις για τον πανηγυρισμό του Γιώργου Κατίδη έκαναν τον γύρο του κόσμου.
Εκτενέστατο άρθρο φιλοξενεί η Washington Post, όπως και ηDailyMail ενώ αναφορά γίνεται και στο αμερικάνικο δίκτυο FoxNews και στο Yahoo News.
Για το θέμα γράφουν ΜΜΕ της Αυστραλίας, της Γερμανίας και της Δανίας.
Λίγες ώρες αφού κλήθηκε σε απολογία από την διοίκηση της ΑΕΚ και τον ισόβιο αποκλεισμό από όλες τις Εθνικές ομάδες που του επιβλήθηκε...Ολική «αναδίπλωση» Κατίδη (διαβάστε εδώ)