ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ


 κλικ στην εικόνα
Κ. Δήμαρχε,
με χαρά σας ακούσαμε την Κυριακή 14/07/2013 στην συγκέντρωση της Β’ ΕΛΜΕ στη πλατεία Ελευθερίας που είχε σαν θέμα την ενημέρωση για τις απολύσεις των εκπαιδευτικών, να εκφράζετε με επαναστατική φρασεολογία τη διάθεσή σας για αγωνιστική αντίδραση απέναντι στο πολυνομοσχέδιο, μην έχοντας να περιμένετε όπως είπατε, τίποτα από τη κεντρική εξουσία.
Με ικανοποίηση σας ακούσαμε πάλι την επόμενη μέρα στη γενική συνέλευση των εργαζόμενων του δήμου, με θέμα το πολυνομοσχέδιο και τις απολύσεις των δημοτικών υπαλλήλων, να τοποθετείστε με την ίδια διάθεση και να κλείνετε την ομιλία σας με τρείς λέξεις αγώνα – αγώνα – αγώνα.
Περιμέναμε πως θα παραμένατε στην ίδια πολιτική στάση και το απόγευμα της ίδιας μέρας όταν θα συζητιόταν στο δημοτικό συμβούλιο, η αντίδραση του Δήμου απέναντι στον ίδιο νόμο, όπου θα έπρεπε να πάρετε και έμπρακτα θέση.
Προς έκπληξή μας όμως είσαστε απών από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
Μια συνεδρίαση που αρκέστηκε με ψήφους 5 υπέρ έναντι 4 κατά να εγκρίνει ένα ψήφισμα (διαβαστε εδω) που και ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας θα το θεωρούσε τουλάχιστον ανεπαρκές.
Για να μην σταθούμε παραπάνω στην ενόχληση κάποιου δημοτικού συμβούλου από τα αισθήματα που εκφράζει ο Ελληνικός λαός απέναντι στον «επίσημο προσκεκλημένο υπουργό της Γερμανίας», όπως είπε.
Το ερώτημα είναι:
Συμφωνεί ο κ Δήμαρχος με το ψήφισμα του Δ.Σ. ή απουσία του έχει να κάνει με το περιεχόμενο του ψηφίσματος;
Νομίζω ότι οφείλει μια απάντηση απέναντι στους εργαζόμενους του δήμου, τους καθηγητές της Β΄ ΕΛΜΕ, τους πολίτες του Κιάτου.
ΚΙΑΤΟ 17/07/2013
ΚΟΥΡΟΥΜΑΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ