Το τρις εξ αμαρτείν…και Ολυμπιακός - Παρί Σ.Ζ. 1-4

                                                Ψηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε!
            Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν με 4-1 στο "Γ. Καραϊσκάκης"...

 Ο Ολυμπιακός  που παρουσίασε δυο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα στο παιχνίδι του δεν κατάφερε να μπει με το δεξί στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις,αφού γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα με 4-1 από την Παρί Σεν Ζερμέν,στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου του Champions League. 
 Οι ερυθρόλευκοι που στο πρώτο ημίχρονο έβγαζαν μάτια. ...  είδαν την τύχη να τους γυρνάει την πλάτη στα δοκάρια των Βάις, Φουστέρ και την Παρί να σκοράρει στη μία και μοναδική φάση που δημιούργησε στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο!
Σην επανάληψη  με την άμυνα να πιάνεται κοιμώμενη... η ομάδα του Μίτσελ δέχτηκε τρία πανομοιότυπα γκολ!
 Τα δύο τέρματα πέτυχε ο Μότα (68’, 73') με ισάριθμες κεφαλιές έπειτα από κόρνερ και ο Μαρκίνιος στο 86' με ακριβώς τον ίδιο τρόπο διαμόρφωσε το τελικό 4-1.
 Οι Γάλλοι είχαν την ευκαιρία να ανεβάσουν το δείκτη του σκορ όταν ο Σάμαρης (82')  ανέτρεψε τον Ιμπραίμοβιτς, όμως ο Σουηδός που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι νικήθηκε δις  από τον  Ρομπέρτο ! 
Συμπερασματικά ο Ολυμπιακός του πρώτου μέρους ,εάν η φυσική του κατάσταση έχει διάρκεια...   μπορεί να καταφέρει πολλά πράγματα
                                                Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Μανιάτης, Μεντζανί, Μπονγκ, Μασάντο, Σάμαρης, Φουστέρ (74' Σαβιόλα), Σιόβας, Τσόρι (60' Κάμπελ), Βάις (84' Γιαταμπαρέ), Μήτρογλου.
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Σιρίγκου, Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Μάξουελ, Φαν ντερ Βιλ, Τιάγκο Μότα, Ματουϊντί, Βεράτι (79' Ραμπιό), Λούκας (46' Λαβέτσι), Καβάνι (90' Μενέζ), Ιμπραΐμοβιτς.

Μίτσελ: "Δεν φταίει ο Σάμαρης, αλλά εγώ"
Απογοητευμένος από την βαριά ήττα όχι όμως και από την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε ο Μίτσελ, ο οποίος τόνισε πως φταίει ο ίδιος και όχι ο Σάμαρης για τα τρία γκολ από κόρνερ.