Α1 Κορινθίας:Ντουμπλάρισαν τις νίκες οι ομάδες του Κιάτου

 Με σκόρερ τον  Πράτο στο 13' και τον  Λίλιο στο 93'  ο Πέλοπας Κιάτου πήρε σπουδαίο διπλό ( 1-2 ) στο Δερβένι ,σε ένα επεισοδιακό αγώνα στον οποίο και οι δυο ομάδες τελείωσαν με εννέα  παίκτες!.

Η άλλη ομάδα του Κιάτου,η  Αναγέννηση ,μετά την "νίκη"  στα χαρτιά  της προηγούμενης αγωνιστικής...έκανε πραγματικό "σεφτέ" στο γήπεδό της και έφτασε τους 6 βαθμούς...μετά την πολύ σημαντική νίκη που πέτυχε επί της ομάδας του Σπαθοβουνίου
Χάρη στα  δυο γκολ του Θανάση ,οι Κιατανιώτες πήραν την νίκη με 2-1 και πλέον με 6 βαθμούς στο ενεργητικό τους (σε τρία ματς) συγκατοικούν με τον "μεγάλο αδελφό" στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Το γκολ της τιμής για το Σπαθοβούνι πέτυχε,  με εκτέλεση φάουλ, ο  Σπύρος Γεώργαρης.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ: Καραγκούνης, Μπράκα, Ψυχογιός, Δουβής, Δάνης, Πετούμενος (75’ Βογιατζής) Ζαρρής, Θανάση, Βασιλειάδης, Κόλλιας (70’ Κόντης), Σταυρόπουλος (60’ Μακάρωφ)
ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ: Αμπαδιωτάκης, Μαγγίνας, Στεργιόπουλος, Καραβάς, Χρυσούλας, Γεώργαρης Σπ., Γεώργαρης Π., Μούτσος, Βάθης, Γόγολας
Έπαιξαν και οι: Μιχαλόπουλος, Ζαφειρόπουλος, Τοπιντζής
Στους άλλους αγώνες ο Ολυμπιακός Λουτρακίου πέρασε με 0-4 από το Πετρί επί της Θύελλας, ενώ εύκολο έργο είχε και ο Παννεμεατικός, που επικράτησε 0-3 της Ελλάδας Βέλου.
Με το απόλυτο των νικών προχώρησαν και οι Άγιοι Θεόδωροι, καθώς πέρασαν με 0-1 από το Σοφικό. Στους 9 βαθμούς βρίσκεται και ο ΑΟΛ, μετά το τρίποντο στα χαρτιά με τον Σαρωνικό.
Εντυπωσιακός ήταν ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου, που συνέτριψε με 5-1 τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου. Πρώτη νίκη και για τον Κύψελο με 3-1 κόντρα στο Καμάρι. 
 Αποτελέσματα
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ  ΚΙΑΤΟΥ - ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ 2-1
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒ. - ΠΕΛΟΠΑΣ 1-2
ΚΥΨΕΛΟΣ - ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ 3-1
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ 0-1
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡ. 0-4
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ 0-3
ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 3-0 α.α.
 ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛ. - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛ. 5-1
                    Βαθμολογία
1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡ. 9
2. ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ 9
3. ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ 9
4. ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ 9
5. ΠΕΛΟΠΑΣ 6
6. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
ΚΙΑΤΟΥ 6
7. ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ 6
8. ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛ. 3
9. ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ 3
10. ΚΥΨΕΛΟΣ 3
11. ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒ. 3
12. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛ. 3
13. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ 3
14. ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ 0
15. ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ 0
16. ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ -6