Ο Ολυμπιακός είχε…Saint Roberto!

Στην 101 βραδιά του στην διοργάνωση ο Ολυμπιακός πετυχαίνει σπουδαία νίκη (1-0 της Γιουβέντους) με τον Ρομπέρτο να πραγματοποιεί σωτήριες επεμβάσεις!

Ολυμπιακός – Γιουβέντους: Τα… ερυθρόλευκα «όλε»! (photos) | onsports.gr

Το γκολ του Κασάμι και οι επεμβάσεις του ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΥ ΡΟΜΠΕΡΤΟ χάρισαν στον Ολυμπιακό τη μεγάλη νίκη επί της Γιουβέντους (1-0) στο "καυτό" γήπεδο Καραϊσκάκη. Πλέον ο Ολυμπιακός ηγείται του α' ομίλου με 6 βαθμούς
Saint Roberto!
Όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί. Όποτε χρειάστηκε είπε «όχι» στους παίκτες της Γιουβέντους κρατώντας την εστία του ανέπαφη και βάζοντας υποψηφιότητα για τον MVP της αναμέτρησης στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο λόγος φυσικά για τον Ρομπέρτο που έβαλε… φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί των «μπιανκονέρι» με 1-0 για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως ο Ισπανός πορτιέρο έδειξε πως εκτός από ποδοσφαιρικές ικανότητες έχει και το… χάρισμα του μάντη, καθώς σε δηλώσεις του σε ιταλικά Μέσα προέβλεψε πως ο Ολυμπιακός θα κερδίσει με 1-0 με κεφαλιά του Κασάμι. Έτσι, έπεσε μέσα στο σκορ, στον σκόρερ αλλά ο Ελβετός συμπαίκτης του, του τα… χάλασε καθώς σκόραρε με πλασέ από το ύψος της περιοχής.
Ολυμπιακός - Γιουβέντους: «Ερυθρόλευκη» αποθέωση στο τέλος (video) | onsports.gr

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Αμπιντάλ, Μαζουακού, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι (91' Γιαννούλης), Ντομίνγκες (85' Φουστέρ), Μανιάτης, Μήτρογλου (69' Αφελάι). 

Μόλις, ο Σέρβος διαιτητής Μίλοραντ Μάζιτς σφύριξε για τελευταία φορά στο φαληρικό γήπεδο, άπαντες ξέσπασαν σε… τρελούς πανηγυρισμούς, ενώ οι οπαδοί ζητούσαν νίκη την Κυριακή στο ντέρμπι  με τον Παναθηναϊκό