Οι φίλοι του Ολυμπιακού χιουχάρισαν τις εθνικιστικές υπερβολές του Αντι Λίλα

Aντιδράσεις προκάλεσε ο πανηγυρισμός του παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα Αντι Λίλα, όταν πέτυχε το μοναδικό γκολ κατά του Ολυμπιακού,στον αγώνα που έληξε με το εμφατικό 5-1 υπέρ των ερυθρολεύκων. Ο Αλβανός παίκτης σχημάτισε τον αλβανικό αετό (σύμβολο του Αλβανικού εθνικισμού και της «Μεγάλη Αλβανίας») και οι φίλοι των «ερυθρόλευκων»... εξερράγησαν.
Η κίνηση του 29χρονου Αλβανού προκάλεσε τις έντονες αποδοκιμασίες των φιλάθλων που βρέθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης»,ωστόσο αυτός δεν έδωσε σημασία και συνέχεια γονάτισε στο χορτάρι, κάνοντας πως προσεύχεται, με τα γιουχαρίσματα να μην σταματούν....
Οι εθνικιστικές υπερβολές του Αντι Λίλα  είναι γνωστές.Χαρακτηριστικό παράδειγμά, η συμμετοχή του στον... πανικό στην Σερβία. Τότε που ένα drone με την σημαία της Μεγάλης Αλβανίας πέταξε πάνω από το γήπεδο της Παρτιζάν, βάζοντας φωτιά στην αναμέτρηση. Οι παίκτες ήρθαν στα χέρια, οπαδοί έκαναν... ντου, με το παιχνίδι να διακόπτεται (δείτε το video) . Και φυσικά, ο Λίλα στην πρώτη γραμμή της μάχης! 

Δεν είναι η πρώτη φορά! 
Ναι, δεν είναι... Ο συγκεκριμένος συμβολισμός τείνει να γίνει συνήθεια για τον Λίλα. Συγκεκριμένα, αυτή είναι η τρίτη φορά που πανηγυρίζει έτσι μέσα στον τελευταίο χρόνο! Το έκανε ξανά με την φανέλα της Πάρμα, όταν σκόραρε κόντρα στην Ίντερ, ενώ... μύησε ακόμα και τον Πορτογάλο σταρ της Ρεάλ, Πέπε, μετά την αναμέτρηση των Εθνικών τους ομάδων! 

Για να είμαστε δίκαιοι, βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως με αυτόν τον τρόπο έχουν πανηγυρίσει αρκετοί παίκτες, ακόμα και σε Ελληνικά γήπεδα. Το ίδιο έκανε και ο Κασάμι όταν χάρισε στον Ολυμπιακό την νίκη κόντρα στην Γιουβέντους, για παράδειγμα. Ενώ επίσης, ακόμα και ο Κονέ, που αγωνίζεται με την φανέλα της Εθνικής, έχει ανεβάσει στο παρελθόν φωτογραφία όπου σχηματίζει με τα χέρια του τον «αετό».