Ο Παμβοχαϊκός κατέκτησε το τουρνουά της Κυζίκου

Μετά από αγώνα διόμιση ωρών στον τελικό του 3ου τουρνουά «Άκης Αθανασόπουλος» στη Νέα Πέραμο ο Παμβοχαϊκός νίκησε τον Παναθηναϊκό με 3-2 σετ και κατέκτησε την πρώτη θέση.
Ο αγώνας είχε πολλές εναλλαγές στο σκορ. Και οι δύο ομάδες ήταν βελτιωμένες σε σχέση με τους ημιτελικούς, αλλά ο Παμβοχαϊκός ήταν πιο αποτελεσματικός στην κόντρα επίθεση.

Τα σετ: 3-2 (25-19, 20-25, 23-25, 25-19, 15-13)

ΚΑΤΑΤΑΞΗ
1.Παμβοχαϊκός
2.Παναθηναϊκός
3.Κύζικος Νέας Περάμου
4.Κηφισιά
Οι δηλώσεις των προπονητών :
Γιώργος Χριστόπουλος (Παμβοχαϊκού) : «Φαίνεται πως η ομάδα μας έχει αρκετά καλά στοιχεία αλλά και πολλά κενά που πρέπει να κλείσουν. Θέλουμε ακόμα δουλειά αλλά είμαστε σε καλό δρόμο για την έναρξη της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Τα παιδιά έδειξαν θέληση και με ικανοποιούν με τη δουλειά που κάνουν. Μου άρεσε που είχαμε καλά ποσοστά σε χαλασμένες μπάλες».

Δημήτρης Ανδρεόπουλος (Παναθηναϊκού) : «Εγινε ένας καλός αγώνας και γενικά ένα πολύ καλό τουρνουά που θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια. Υπάρχουν μικρές ασάφειες που είναι λογικές λόγω της περιόδου που βρισκόμαστε. Παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι σε σχέση με τον ημιτελικό αλλά έχουμε ακόμα δρόμο να διανύσουμε».